https://www.asmpersonaltraining.nl

Zomer actie personal training

Zomer actie personal training
Het is nu de tijd om aan jezelf te gaan werken!

En dat kan natuurlijk bij ASM Personal Training & Performance coaching. Wij hebben een zeer sportieve actie als je begint met een coaching traject.

Wil jij voor de zomervakantie nog in de beste shape komen, dan zullen we nu hard aan de slag moeten gaan. Want de zomervakantie met het strand, de zon, het zwembad, de bikini en zwemshorts komt sneller dichterbij dan je denkt.

Als jij vandaag nog stappen zet om in je beste shape te komen, dan gaan we je daar graag bij helpen. Het enige wat wij vragen is motivatie en inzet. De rest doen wij voor jou.

Onze sportieve zomer actie personal training

Wat is onze sportieve actie voor jou?
– gratis voeding- en trainingsschema
– 24/7 de mogelijkheid om advies te vragen
– een GRATIS dry fit t-shirt
– een GRATIS bidon van XXL Nutrition
– een GRATIS tasje van XXL Nutrition

Voor meer informatie kan je ons een email sturen (info@asmpersonaltraining.nl) of nog makkelijker …. stuur een whatsapp naar 06-45417249.

Benieuwd naar onze zomer actie?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar onze zomer acties en vooral hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact op met ons team, wij staan elke dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Over sporten, training, voeding, herstel, blessures of een andere vraag waarvan u het antwoord nog niet weet. Stel ons de vraag en wij helpen u graag. Uiteraard bent u ook van harte welkom om gewoon langs te komen. Maak dan een afspraak met ons team zodat we de tijd hebben voor u.

Ben je benieuwd naar andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training DE goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Onderwerp: zomer actie personal training

Tags :
Actueel nieuws
Share This :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *