https://www.asmpersonaltraining.nl

De coaches

Graag stellen de coaches van ASM Personal training zich hier aan u voor. 

Hoofd coach Audi:
Mijn naam is Audi Moekiran en ik ben de hoofd coach bij ASM Personal training.

Met heel veel plezier geef ik Personal training en Small group training. Mijn voornaamste doel is om eerst goed uit te zoeken wat nu precies de drijfveer is van de sporter. Het is voor de sporter ook heel belangrijk om te weten wat hem/haar motiveert, want dat gaan we dan natuurlijk gebruiken in de personal trainingen.

Het geeft een ontzettend goed gevoel als ik samen met de sporter doelen behaal. Je ziet de sporter dan ook vaak groeien als persoon omdat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal een boost krijgt. En ik houd ervan om jou als sporter uit te dagen zodat je net die twee stappen extra kunt zetten.

Vertel mij jouw wensen en doelstellingen. Laat mij weten hoe ik jou kan helpen. Vertel mij hoe ik waardevol voor jou kan zijn.

Ik ben eigenlijk al vanaf jongs af aan bezig met vechtsporten en fitness. Ik heb inmiddels al meer dan 25 jaar verschillende vechtsporten mogen beoefenen waaronder het kickboksen, pencak silat, hapkido en jiu jitsu.

Mijn passie voor de vechtsporten kenmerkte zich door de wil om het beste uit mezelf te halen. Ik heb door de jaren heen dan ook mooie prijzen mogen winnen.

Daarnaast ben ik uitermate actief en geïnteresseerd in fitness en voeding. Nu kan ik mijn kennis, ervaring en vooral mijn passie voor fitness, vechtsport en voeding overbrengen op de enthousiaste sporters van ASM Personal training & Performance coaching.

Met het team van coaches ASM Personal training zorgen wij dat u het maximale resultaat kunt gaan halen.

Assistent coach Brenda:
Hoi, ik ben Brenda! Voor velen al een bekend gezicht bij ASM Sports als een “manusje van alles”.

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Ook kunnen wij diverse lessen (cardio) kickboksen en zelfverdediging geven. De mogelijkheden zijn ruim en wij helpen u graag verder. Aarzel dus zeker niet om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Als u zich wilt aanmelden voor een intake, dan kunt u hier klikken.