https://www.asmpersonaltraining.nl

Waarom personal training?

Waarom personal training?

Onze personal trainer is niet zomaar een trainer, het is jouw coach en motivator.

Iedereen kan trainen, maar wij willen juist ervoor zorgen dat jij zelf gaat inzien hoe en vooral waarom je op een bepaalde manier sport en eet.

Om deze reden zijn wij geen trainers, maar zijn wij coaches.
– wij coachen jou om je persoonlijke doelstellingen te behalen
– wij coachen jou om te zien wat voeding met je doet
– wij coachen jou om te leren hoe je kunt trainen om een bepaald doel te behalen
– wij coachen jou om je net dat ene stapje extra te doen
– wij zijn JOUW coach

Bij ASM Personal training draait het allemaal om jou. Het begint al bij de intake waarbij we jouw doelstellingen en wensen in kaart gaan brengen. De volgende stap is een plan van aanpak maken zodat we deze doelen gaan bereiken.

Het doel is niet enkel om je te laten sporten. Ons team wilt je leren om beter te kijken naar je voeding, hoe je traint, wat het effect daarvan is op jouw lichaam en hoe je dit duurzaam kunt verwerken in jouw levensstijl. 

Om het sporten nog makkelijker te maken, bieden wij zowel personal training aan bij onze eigen locatie, maar ook bij jou thuis of op een mooie buitenlocatie.

ij begrijpen dat ook jij je eigen wensen en doelstellingen hebt. Als jij er samen met ons 100% voor gaat, dan zijn wij ervan overtuigd dat ook jij het maximale resultaat zult gaan behalen.

Iedere persoon en elk lichaam reageert weer anders. Na een intakegesprek weten we al iets meer over jou. Daarna gaan we verder het veranderproces in.

Start vandaag nog met jouw coaching traject

Ben je benieuwd naar andere lessen zoals cardio kickboksen .. klik dan hier. Wilt u meer weten over 1-op-1 training, dan is personal training bij ASM Personal training DE goede optie voor u. Kijk dan eens hier

Tags :
Uitgelicht
Share This :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *