https://www.asmpersonaltraining.nl

Tarieven

ASM Personal training Drunen Heusden maakt 1-op-1 training ook mogelijk voor jou, lees hier meer over onze sportieve tarieven Personal training.

Jij hebt de belangrijkste stap gemaakt richting verandering en de keuze gemaakt om met een personal trainer te gaan sporten. Bij Personal training Drunen sport je tegen een heel sportief tarievenplan.

Om het sporten nog makkelijker te maken, bieden wij zowel personal training aan bij onze eigen locatie, maar ook op jouw locatie.

1-op-1 Personal training

Duo personal training

Small group training

  • 1-op-1 training
  • persoonlijke aandacht
  • sporten met 2 personen tegelijk
  • werkt motiverend om samen te sporten
  • groep van 3 tot 6 personen
  • groepsdynamiek
  • uitstekend voor bedrijven of vriendengroepen

Iedere persoon is weer anders en ieder lichaam reageert anders. Na een intakegesprek weten we al iets meer over jou. Daarna gaan we verder het veranderproces in. Ben je benieuwd naar de vervolgstappen van ASM Personal training Drunen Heusden? 

We beginnen altijd met een intake. In dit voorbereidend gesprek komen we meer te weten over de persoon. De reden dat je bent begonnen en natuurlijk ook wat je uiteindelijk doel is. Daarnaast is het ontzettend belangrijk voor ons om te weten of er zaken zijn waarmee wij rekening moeten houden. 

Nadat we alle benodigde informatie van jou hebben, gaan we met ons team bekijken wat voor jou de beste plan van aanpak is. Omdat ieder persoon anders is en daarbij ook hoe het lichaam reageert, zoeken we specifiek voor jou de beste oplossing.

Elk traject is inclusief voedings- en trainingsschema, wekelijkse meting, maandelijkse evaluatie, bijsturen van de resultaten en continue de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Wil je nog iets meer weten over onze coaches, klik dan hier.

We zien je graag bij ASM Personal training Drunen Heusden – sportieve tarieven Personal training