https://www.asmpersonaltraining.nl

Personal training na blessure

Personal training na blessure kan je helpen om na het letsel op een verantwoorde manier weer bezig te gaan met bewegen en sporten.

Een blessure is een vorm van lichamelijk letsel die men door het beoefenen van sport heeft gekregen. Ook (extreme) bewegingen in het algemeen, kunnen aanleiding geven tot het oplopen van blessures.

Veel mensen stoppen met sporten zodra ze een blessure krijgen. Zonde, want met de juiste begeleiding kan sporten prima en behoud je je conditie. 

Wat wij doen is de blessure, de klachten en het hersteltraject in kaart brengen. Daarna wordt een zorgvuldige aanpak samengesteld zodat wij jou tijdens en/of na de blessure weer optimaal kunnen laten bewegen en sporten.

De personal training kunnen wij uiteraard verzorgen op eigen locatie. Maar desgewenst kan het ook op locatie plaatsvinden, zodat u zelf niet hoeft te verplaatsen indien dat nog niet veilig mogelijk is. Zo kunnen wij dus echt een personal training op maat verzorgen.

Zodra het plan van aanpak bekend is, gaan we dit samen implementeren. We stellen haalbare doelen om jou gemotiveerd te houden. We leggen je uit wat er verwacht wordt en wat jouw “taken” zijn. 

Tussentijds gaan we alle vorderingen goed bijhouden zodat we indien nodig een en ander op tijd kunnen bijsturen.  

Past onze aanpak ook goed bij jou? Stuur dan een e-mail of een whatsapp bericht en je hebt binnen 1 werkdag een reactie terug. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Wil je meer informatie of aanmelden voor een gratis intake? Stuur dan een e-mail naar info@asmpersonaltraining.nl of een whatsapp naar 06-45417249.

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Wil je nog iets meer weten over onze coaches, klik dan hier.

We zien je graag bij ASM Personal training Drunen Heusden – Personal training na blessure