https://www.asmpersonaltraining.nl

Personal training kickboksen/pads

VOORDELEN VAN PADS TRAINING

Pads training, wat is het eigenlijk?
Met Personal training kickboksen Drunen bij ASM Personal training, kan je ook pads training doen.
Het is een vorm van trainen in het kickboksen waarbij je één op één traint op je stoten en trappen. Hiervoor worden pads gebruikt, deze worden door jouw trainer vastgehouden zodat jij je kunt concentreren op je training.

VOORDELEN VAN PADSEN

– reflexen trainen
– goede conditie training
– verbetering van technieken

REFLEXEN TRAINEN:

Een van de grote voordelen van trainen op de pads is dat je reflexen worden verbeterd. Als er namelijk iemand jou de opdracht geeft om op zijn commando een bepaalde techniek uit te voeren, moet je snel reageren. Daarbij worden je stoten en trappen sneller en harder door het trainen op de pads. Hoe vaker je een bepaalde techniek beoefend, hoe beter de techniek wordt.

VERBETEREN VAN DE CONDITIE:

Het trainen op de pads is ook een goede conditie training. Je kunt bijvoorbeeld op snelheid gaan “padsen” met korte rust periodes. Hierdoor verbeter jij je conditie.

Padsen geeft een heel realistische training van een een kickbokswedstrijd weer. In de ring krijg je ook korte rust periodes, en kom je veel in situaties waarbij je sneller gaat dan dat je comfortabel mee bent.

VERBETEREN VAN JE TECHNIEKEN:

Pads training is de beste training om je technieken te verbeteren. Hij/zij let er op dat je techniek goed is, je handen zijn waar ze moeten zijn en of je been stand goed is. Constant horen wat er beter moet zal je alleen maar beter maken. Daarbij heb je een ander voordeel aan pads training dat een bokszaktraining niet heeft, en dat is dat het stoten op de pads fijner is dan tegen de bokszak.

Wil je meer informatie of aanmelden voor een gratis intake? Stuur dan een e-mail naar info@asmpersonaltraining.nl of een whatsapp naar 06-45417249.

Om het sporten nog makkelijker te maken, bieden wij zowel personal training aan bij onze eigen locatie, maar ook op jouw locatie.

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Wil je nog iets meer weten over onze coaches, klik dan hier.

We zien je graag bij ASM Personal training kickboksen Drunen Heusden.