https://www.asmpersonaltraining.nl

Intake

Wat ontzettend goed dat u gaat starten met personal training. De eerste stap is het belangrijkste …. maar vaak ook het moeilijkste.

Graag hebben wij wat basis informatie van u, zodat wij alvast een idee hebben wat voor voedings- en trainingsplan bij u past. Aan de hand van het intakeformulier zullen wij een maat gemaakt plan voor u samenstellen (en gedurende de trainingen aanpassen indien nodig).

Na het invullen en bespreken van het intakeformulier kunnen we starten met personal training.

Wensen en doelstellingen -> actieplan

Wij begrijpen dat ook jij je eigen wensen en doelstellingen hebt. Als jij er samen met ons 100% voor gaat, dan zijn wij ervan overtuigd dat ook jij het maximale resultaat zult gaan behalen.

Iedere persoon en ieder lichaam reageert weer anders. Na een intakegesprek weten we al iets meer over jou. Daarna gaan we verder het veranderproces in.

Ben je benieuwd naar de vervolgstappen van ASM Personal training Drunen Heusden? 
We beginnen altijd met een intake. In dit voorbereidend gesprek komen we meer te weten over de persoon. De reden dat je bent begonnen en natuurlijk ook wat je uiteindelijk doel is. Daarnaast is het ontzettend belangrijk voor ons om te weten of er zaken zijn waarmee wij rekening moeten houden. 

Nadat we alle benodigde informatie van jou hebben, gaan we met ons team bekijken wat voor jou de beste plan van aanpak is. Omdat ieder persoon anders is en daarbij ook hoe het lichaam reageert, zoeken we specifiek voor jou de beste oplossing.

Haalbare doelen

Zodra het plan van aanpak bekend is, gaan we dit samen implementeren. We stellen haalbare doelen om jou gemotiveerd te houden. We leggen je uit wat er verwacht wordt en wat jouw “taken” zijn. 

Tussentijds gaan we alle vorderingen goed bijhouden zodat we indien nodig een en ander op tijd kunnen bijsturen.  

Past onze aanpak ook goed bij jou? Stuur dan een e-mail of een whatsapp bericht en je hebt binnen 1 werkdag een reactie terug. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Wil je nog iets meer weten over onze coaches, klik dan hier.

We zien je graag bij ASM Personal training Drunen Heusden.