https://www.asmpersonaltraining.nl

Inschrijven

laten we beginnen

Het is bijna zo ver .. jouw nieuw begin

ASM Personal training
ASM Personal training
ASM Personal training Drunen

Een frisse start

Een nieuwe frisse start om jezelf (nog) beter, fitter en gezonder te voelen.

..een nieuw begin..

En wij zijn gemotiveerd om jou hierbij te helpen. Samen met ons bereik jij jouw doel.

Start bij jezelf

Wat goed van je dat je wilt beginnen met het werken aan jezelf en dat je gaat inschrijven bij ASM Personal training Drunen.

Deze nieuwe uitdaging gaan we graag samen met jou aan. Jouw wensen en doelstellingen gaan we in kaart brengen en vervolgens een stappenplan te maken hoe we dat gaan bereiken

Doelstellingen

Wij begrijpen dat ook jij je eigen wensen en doelstellingen hebt. Als jij er samen met ons 100% voor gaat, dan zijn wij ervan overtuigd dat ook jij het maximale resultaat zult gaan behalen.

Iedere persoon en ieder lichaam reageert anders. Na een intakegesprek weten we al iets meer over jou. Daarna gaan we verder het veranderproces in.

Ben je benieuwd naar de vervolgstappen van ASM Personal training Drunen Heusden? 

Jouw start!

Het inschrijven bij ASM Personal training Drunen gaat helemaal digitaal, dat hebben we dus lekker gemakkelijk gemaakt voor je.

Kies hieronder het soort abonnement dat je wilt.

We beginnen altijd met een intake. In dit voorbereidend gesprek komen we meer te weten over de persoon. De reden dat je bent begonnen en natuurlijk ook wat je uiteindelijk doel is. Daarnaast is het ontzettend belangrijk voor ons om te weten of er zaken zijn waarmee wij rekening moeten houden.

Nadat we alle benodigde informatie van jou hebben, gaan we met ons team bekijken wat voor jou de beste plan van aanpak is. Omdat ieder persoon anders is en daarbij ook hoe het lichaam reageert, zoeken we specifiek voor jou de beste oplossing. 

Haalbare doelen

Zodra het plan van aanpak bekend is, gaan we dit samen implementeren. We stellen haalbare doelen om jou gemotiveerd te houden. We leggen je uit wat er verwacht wordt en wat jouw “taken” zijn. 

Tussentijds gaan we alle vorderingen goed bijhouden zodat we indien nodig een en ander op tijd kunnen bijsturen.  

Past onze aanpak ook goed bij jou? Stuur dan een e-mail of een whatsapp bericht en je hebt binnen 1 werkdag een reactie terug. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Wil je nog iets meer weten over onze coaches, klik dan hier.

We zien je graag bij ASM Personal training Drunen Heusden.