https://www.asmpersonaltraining.nl

De coaches

wie zijn uw coaches?

Graag stellen wij ons aan u voor

Personal training Drunen bij ASM Personal training

Audi

Met heel veel plezier geef ik Personal training en Small group training.

Brenda

Voor velen al een bekend gezicht bij ASM Sports, nu ook als PT coach!

Onze passie is het fit en gezond maken van onze sporters. Samen doelen behalen om zo dan ook de sporter vaak te zien groeien als persoon omdat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal een boost krijgt. En natuurlijk houden wij ervan om jou uit te dagen zodat je net die twee stappen extra kunt zetten.

Bij ASM Personal Training geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. Onze passie voor fitness en welzijn drijft ons om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken met enthousiasme en plezier. Wij zijn er trots op dat we niet alleen trainers zijn, maar ook motivators en supporters die onze klanten aanmoedigen om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te realiseren.

Bij ASM Personal Training draait alles om doorzettingsvermogen en het nemen van dat extra stapje. We dagen onze klanten uit om uit hun comfortzone te stappen en te groeien, zowel fysiek als mentaal. Of het nu gaat om krachttraining, conditieverbetering of gewichtsverlies, wij zijn er om onze klanten te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op hun fitnessreis.

Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat elke trainingssessie is afgestemd op de individuele behoeften en doelen van onze klanten. Door middel van effectieve trainingstechnieken, voedingsadvies en voortdurende motivatie streven we ernaar om niet alleen resultaten te behalen, maar ook om een blijvende impact te creëren op het leven van onze klanten.

Bij ASM Personal Training streven we naar excellentie in alles wat we doen. We zijn gepassioneerd, toegewijd en vastberaden om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en een gezondere, gelukkigere levensstijl te omarmen. Want voor ons is er niets bevredigender dan het zien van onze klanten gedijen en bloeien, wetende dat we een verschil hebb

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Ook kunnen wij diverse lessen (cardio) kickboksen en zelfverdediging geven. De mogelijkheden zijn ruim en wij helpen u graag verder. Aarzel dus zeker niet om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Als u zich wilt aanmelden voor een intake, dan kunt u hier klikken.