https://www.asmpersonaltraining.nl

Personal training voor afvallen/betere fysiek

AFVALLEN MET PERSONAL TRAINING
Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker.

Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht. Hier alvast 3 tips:
– gezonder eten
– minder eten
– meer bewegen

Elk lichaam is anders, elk lichaam reageert anders en vooral JIJ bent anders. Daarom kijken wij eerst naar jou als persoon, brengen we jouw doelstellingen in kaart en gaan we daarna een plan van aanpak bedenken om tot het gewenste resultaat te komen.

BETERE FYSIEK
Is jouw doel niet specifiek om af te vallen? Maar bijvoorbeeld om er gezonder uit te zien, in het algemeen een betere conditie en fysiek sterker te worden, dan helpen wij jou daar ook graag bij.

Laat ons jouw wensen weten en ervaar zelf hoe we jouw doelen in handbereik gaan krijgen.

Ben je benieuwd naar de vervolgstappen van ASM Personal training Drunen Heusden? 
We beginnen altijd met een intake. In dit voorbereidend gesprek komen we meer te weten over de persoon. De reden dat je bent begonnen en natuurlijk ook wat je uiteindelijk doel is. Daarnaast is het ontzettend belangrijk voor ons om te weten of er zaken zijn waarmee wij rekening moeten houden. 

Nadat we alle benodigde informatie van jou hebben, gaan we met ons team bekijken wat voor jou de beste plan van aanpak is. Omdat ieder persoon anders is en daarbij ook hoe het lichaam reageert, zoeken we specifiek voor jou de beste oplossing.

Wil je meer informatie of aanmelden voor een gratis intake? Stuur dan een e-mail naar info@asmpersonaltraining.nl of een whatsapp naar 06-45417249.

Om het sporten nog makkelijker te maken, bieden wij zowel personal training aan bij onze eigen locatie, maar ook op jouw locatie.

Samenwerking en links ASM Personal training Drunen Heusden

In samenwerking met www.asmsports.nl geven wij onze lessen weerbaarheid. Wil je nog iets meer weten over onze coaches, klik dan hier.

We zien je graag bij ASM Personal training Drunen Heusden – afvallen met personal training Drunen